Rhinopneunomie ( neurologische vorm) geconstateerd

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Afgelopen dagen zijn er op stal bij Maverick Stables een aantal paarden geweest met verhoging en met wat griepverschijnselen zoals ook bij meerdere bedrijven het geval is.

Daarbij was een paard erg beroerd zonder dat zijn temperatuur verhoogd was. Daarbij besloten wij om het paard voor de zekerheid te testen op Rhinopneunomie.De neusswabs zijn direct doorgestuurd naar de GD in Deventer en helaas hebben wij vanavond de uitslag gekregen van het onderzoek en is er Rhinopneunomie ( neurologische vorm) geconstateerd. 

Na het ontvangen van het uitslag hebben wij de paardenbedrijven in de directe omgeving op de hoogte gebracht van de situatie.
Daarbij hebben wij een informatieavond voor onze pensionklanten georganiseerd met de dierenarts. Om onze pensionklanten zo goed mogelijk te informeren van de situatie.

[/et_pb_text][et_pb_cta admin_label=”Call To Action” title=”Voor meer informatie over Rhinopneunomie bekijk de website van Sectorraad paarden” button_url=”http://www.sectorraadpaarden.nl/rhinopneumonie.html” url_new_window=”on” button_text=”Klik hier voor meer informatie over Rhinopneunomie” use_background_color=”on” background_color=”#2d8ded” background_layout=”dark” text_orientation=”center” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Maverick Stables

Openingstijden

Maandag -Donderdag:
9:00–22:00 
Vrijdag:
13:00-22:00 
Zaterdag & Zondag:
10:00–18:00

© Maverick Stables All rights reserved | Designed by LMV Media Group

Privacy Policy Settings