Rijbaan onderhoud

Bij Maverick Stables is er gekozen voor Agterberg paardensportbodems, Dit om alle takken van de paardensport probleemloos te laten plaatsvinden.

Een goed onderhouden paardensportbodem zorgt ervoor dat onze pensionklanten extra lang kunnen genieten van een vlakke bodem. Door het dagelijks gebruik van de rijbanen ontstaat er een hoefslag of andere gebruikssporen. Om de bak goed geëgaliseerd te houden slepen wij regelmatig de rijbanen.

Door het regelmatig slepen van de paardensportbodem is er een gat in onze bodemsleep ontstaan. Dit komt doordat zand een slijtend effect heeft op metaal. Gicom Metaalbewerking heeft voor Maverick Stables een bodemsleep op maat gemaakt passend in het oude frame. Hiervoor hebben ze een stalenplaat gebruikt van 10mm. De stalenplaat is rondgewalst en tevens hebben zij een ophanging gelast.

Dankzij de geleverde kwaliteit van Gicom Metaalbewerking kunnen wij nog jaren de paardensportbodems goed onderhouden.

Gicom Metaalbewerking

GICOM Metaalbewerking is gespecialiseerd in maatwerk met een hoge kwaliteit. Door high-tech engineering, geavanceerde productiemachines, een ruime plaatvoorraad en vakmanschap is het mogelijk om een ontwerp te realiseren binnen korte levertijden. Klik hier voor meer informatie

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Maverick Stables

Openingstijden

Maandag -Donderdag:
9:00–22:00 
Vrijdag:
13:00-22:00 
Zaterdag & Zondag:
10:00–18:00

© Maverick Stables All rights reserved | Designed by LMV Media Group

Privacy Policy Settings