Feestlocatie

De locatie van Maverick Stables is ook uitermate geschikt voor kleine en grote evenementen. Dus voor wedstrijden, een show, keuringen, tentoonstelling, vergadering, of gewoon een leuk feestje of partijtje, kunt u bij ons terecht. Ons mooi ingerichte, gezellige Grand Café is een prachtplek van waaruit je door de grote ramen prima zicht hebt op de – met LED-lampen verlichte – binnenbak. Het Grand Café heeft bovendien een balkon waar je bij mooi weer kan zitten en kilometers ver de mooie polder van Flevoland in kan kijken.

 

Wij werken samen met Partyservice Breet die zowel vanuit hun keuken als de onze u culinair kunnen verwennen. Het team van partycatering medewerk(st)ers zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Ze verzorgen de bar, de buffetten, serveren de gerechten en drankjes aan tafel of tappen uw pilsje. Ze zijn flexibel en denken gastgericht. Het enige wat u zelf hoeft te doen is… genieten!

Natuurlijk beschikken wij over een uitgebreide horecavergunning dus mag u van ons verwachten dat wij u en uw gasten op een verantwoorde manier van een drankje kunnen voorzien. Er is een uitstekend verhard en verlicht parkeerterrein van ruim een kwart hectare. Daarnaast zijn er twee puinbanen in het weiland voor eventueel aanvullende parkeergelegenheid. Onze locatie biedt talloze mogelijkheden en wij denken graag met u mee om uw activiteit of evenement bij ons op het terrein of in onze mooie, goed geïsoleerde hal van 30 x 60 meter tot een succes te maken. Voor een vraag of een offerte kunt u contact met ons opnemen. U bent van harte welkom!

 

Maverick Stables

Openingstijden

Maandag -Donderdag:
9:00–22:00 
Vrijdag:
13:00-22:00 
Zaterdag & Zondag:
10:00–18:00

Privacy Policy Settings